Раздразнена майка на две бебета“ изрази крайното си разочарование в социалните медии,

...
Раздразнена майка на две бебета“ изрази крайното си разочарование в социалните медии,
Коментари Харесай

Майка на две бебета получава силна онлайн реакция, след като отказа да посети бабата на мъжа си в болницата

Раздразнена майка на „ две бебета “ изрази крайното си отчаяние в обществените медии, предизвиквайки към 1300 реакции, в това число мнения, вариращи от прочувствено схващане до мощен съвет да се придържаме към оръжията си.

Fox News Digital се свърза с основан в Ню Йорк психоаналитик и специалист по родителство, с цел да разбере обстановката в фамилията.

„ Бабата на брачна половинка ми влиза и излиза от болничното заведение от декември [със] здравословни затруднения от интервенция на гърба “, написа жена, която споделя, че е на 30 години и е омъжена за 31-годишния си брачен партньор.

„ За подтекст “, написа дамата в Reddit, „ това не е първата операция или нараняване която е имала през осемте години, откогато съм със брачна половинка си. И всякога аз, брачният партньор ми и майката на брачна половинка ми сме се грижили за нея “, добави тя.

Тя също по този начин написа: „ Тази съответна интервенция беше по-обширна от всяка предходна. Имаше ламинектомия и фузия. Тя беше в болничното заведение единствено три дни след тази интервенция, макар че не можеше да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР